The Wolf Among Us 2, 2023 İçinde Çıkmayacak.

The Wolf Among Us 2, 2023 İçinde Çıkmayacak.

The Wolf Among Us 2'nin geliştiricisi Telltale Games, 2024'ten önce gelmemesi beklenen devam oyunu için bir erteleme daha

The Wolf Among Us 2'nin geliştiricisi Telltale Games, 2024'ten önce gelmemesi beklenen devam oyunu için bir erteleme daha duyurdu. Bu zor karar, Unreal Engine'e geçme isteği gibi çeşitli nedenlerle verildi.

Telltale, IGN ile yakın zamanda yaptığı bir röportajda The Wolf Among Us 2'yi 2023'te çıkarmanın ardındaki mantığı tartıştı. Stüdyonun CEO'su Jamie Ottilie'ye göre, COVID-19 salgını sırasında Telltale'i yeniden inşa etmenin ve yeni personel almanın zorlukları nedeniyle ekip, ya söz verildiği gibi bu yıl bitmemiş bir projeyi yayınlamak ya da tüm işi tamamlamak için krize güvenmek gibi zorlu bir seçimle karşı karşıya kaldı.

Ottilie, "Hazır olmayan bir şeyi yayınlamanın hiçbirimize bir faydası olmaz. Bu oyunu çıkarırsak ve hazır değilse, paramparça oluruz," dedi Ottilie. "Beklentiler oldukça yüksek ve bunları karşılamak için zaman istiyoruz ve bununla gurur duymak istiyoruz. Yapıldıktan sonra dünya ne yapacağını söylesin, ama en azından biliyoruz ki bu zamanlarda, bu koşullarda, Bu yapabileceğimiz en iyi oyun."

FromSoftware’dan PS5 Özel Oyunu Olan “Velvet Veil” Sızmış Olabilir Ancak Söylentiler Kesin Değil
FromSoftware’dan PS5 Özel Oyunu Olan “Velvet Veil” Sızmış Olabilir Ancak Söylentiler Kesin Değil

Konuşulanlara göre yeni PS5 özel oyunu olacak olan Velvet Veil, Bloodborne’un yeni varisi olabilir.