Tribes of Midgard 2. Sezonu Aralık 2021'de Geliyor

Tribes of Midgard 2. Sezonu Aralık 2021'de Geliyor

Gearbox Publishing ve geliştirici Norsfell, Tribes of Midgard Sezon 2'nin bu yılın Aralık ayında yeni içerik, güncellemeler ve daha fazlasını ekleyerek ücretsiz bir güncelleme olacağını duyurdu.

Gearbox Publishing ve geliştirici Norsfell, Tribes of Midgard  Sezon 2'nin bu yılın Aralık ayında yeni içerik, güncellemeler ve daha fazlasını ekleyerek ücretsiz bir güncelleme olacağını duyurdu.

3 (13)

Yeni Tribes of Midgard  2. Sezon, yeni bir Sezon Pisti, yeni silahlar ve zırh, birçok yaşam kalitesi iyileştirmesi, yüzme, tekneler, yeni bir Saga Boss, bir açık deniz biyomu ve daha fazlasını ekleyerek 14 Aralık'ta başlayacak.

"Hedefimiz her zaman  Tribes of Midgard'ı nihai Viking Sandbox'ına  dönüştürmek olmuştur ve Sezon 2, halihazırda Kabilemizin üyesi olan bir milyon Viking için bu yolculuğu sorunsuz bir şekilde devam ettirmektedir!" 

Norsfell CEO'su ve Kreatif Direktörü Julian Maroda, şunları söyledi: “Bu yeni sezon dünyayı kökten değiştiriyor, oyuncuların sürekli büyüyen İskandinav kum havuzumuzda yüzmesine (tam anlamıyla!), yeni ufuklara yelken açmasına ve bir tekne dolusu QoL iyileştirmesinin keyfini çıkarırken yeni düşman dalgalarıyla savaşmasına izin veriyor. Orijinal içeriğin her yönünü genişletmek için sıfırdan inşa edilmiş her anlamda gerçek bir genişleme sunuyoruz ve oyunculara hangi Saga Quest'te olduklarına bakılmaksızın yeni araçlar sunuyoruz.” diye belirtti.

33 (13)

Sezon 2 duyurusunun yanı sıra Norsfell ayrıca Tribes of Midgard için yeni bir Saga-Boss varyantı, Balıkçılık, Çiftçilik, Binekler, Konut ve 2022 ve sonrası için bir sürü güncellenmiş yol haritası yayınladı. Güncellenmiş yol haritasını Tribes of Midgard web sitesinde görebilirsiniz. Norsfell ve Gearbox Publishing ayrıca Tribes of Midgard'ın tüm platformlarda bir milyon Viking'e ulaştığını duyurdu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: ID@Xbox Winter Game Fest Demo Etkinliği 7 Aralık'ta Geliyor

UYGUN FİYATLI KODLAR ve DAHA FAZLASI İÇİN BURADAN SİTEMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

Whiteout Survival’da Kaynak Yönetimi Nasıl Yapılır?
Whiteout Survival’da Kaynak Yönetimi Nasıl Yapılır?

Whiteout Survival'da Kaynak yönetiminin önemi nedir? Gıda, odun ve su kaynaklarını nasıl koruyabiliriz?