Ubisoft'un Korsancılık Oyunu Skull and Bones, 6. Kez Ertelendi...

Ubisoft'un Korsancılık Oyunu Skull and Bones, 6. Kez Ertelendi...

Bu noktada adeta bir şaka gibi görünse de Ubisoft'un son mali çağrısına göre yayıncı Skull and Bones'u bir kez daha erteledi. İlk olarak

Bu noktada adeta bir şaka gibi görünse de Ubisoft'un son mali çağrısına göre yayıncı Skull and Bones'u bir kez daha erteledi.

İlk olarak 2018'de çıkacağı duyurulan oyun, gelişiminde benzeri görülmemiş sorunlar yaşadı ve şu ana kadar beş kez ertelendi... Ta ki bugüne kadar. Bugünkü duyuru, Skull and Bones'un tekrar ertelendiğini gösteriyor, bu da oyunun altı kez halka açık bir şekilde ertelendiği anlamına geliyor.

Gecikme, büyük olasılıkla oyunu oyun testi aşamasında rahatsız eden temel sorunlardan kaynaklanıyor ve halka açık oyun testçileri de Insider Gaming'e endişelerini anonim olarak ifade ediyor.

Eylül 2022'de Ubisoft, oyunun Mart 2023'e kadar erteleneceğini duyurarak şunları söyledi:

"Merhaba. Ekibimiz, çıkış öncesinde deneyimi cilalamak ve dengelemek için sıkı bir şekilde çalışıyor. Sonuç olarak, çıkış tarihimizi 9 Mart 2023'e taşımak gibi zor bir karar aldık. Hepinizin Skull and Bones'u alıp tehlikeli ve heyecan verici dünyasına dalmanız için çok hevesliyiz. Size mümkün olan en iyi deneyimi sunmak için, tam olarak bunu sunabileceğimizden emin olmak için biraz daha zaman ayırmaya karar verdik."

Microsoft, 1$'lık Game Pass Kampanyasını Durdurdu
Microsoft, 1$'lık Game Pass Kampanyasını Durdurdu

Microsoft'un, kullanıcıların daha pahalı ödemelere geçmeden önce hizmeti ilk ay için 1 ABD Doları karşılığında denemelerine olanak