Vampire The Masquerade: Swansong Mayıs 2022’ye Ertelendi

Vampire The Masquerade: Swansong Mayıs 2022’ye Ertelendi

Yayıncı Nacon ve geliştirici Big Bad Wolf Studio, Vampire: The Masquerade – Swansong'un önceden planlanan yayın takvimi iptal ederek, oyunu Mayıs 2022'ye ertelendiğini duyurdu.

Yayıncı Nacon ve geliştirici Big Bad Wolf Studio, Vampire: The Masquerade – Swansong'un önceden planlanan yayın takvimi iptal ederek, oyunu  Mayıs 2022'ye ertelendiğini duyurdu.

Aslında bu oyunun ilk ertelenmesi değil. İlk duyurulduğu zaman 2021 genelinde çıkacağı söylenirken, geliştiriciler oyunun Şubat 2022’ye ertelendiğini duyurmuştu. Birkaç ay geçtikten sonra ise, bugün, oyunun 19 Mayıs 2022’ye itidiği planını açıkladılar.

333 (5)

Şirketin Yaptığı Açıklama:

“Odak noktamız, sizi içine çeken, zor kararlar vermenizi ve sonuçlarıyla yaşamanızı gerektiren bir dünya yaratmaktır. Swansong, hikayenin nasıl oynanacağına karar vermek için birçok karakter, seçenek, diyalog ve fırsat sunuyor ve nihai odak noktamız kalite. Bunu akılda tutarak, Vampire: The Masquerade – Swansong'un çıkışını Şubat 2022'den Mayıs 2022'ye ertelemek için zor bir karar aldık.

33 (12)

Bu, hafife aldığımız bir karar değildi, ancak ekibimiz için sağlıklı bir iş-yaşam dengesini korurken mümkün olan en yüksek kaliteyi sağlamak için gerekli bir karardı. Kabul, pandemi de planlamamıza birkaç anahtar attı, ancak bu gecikme biraz daha cila uygulamamıza ve KG için bize biraz daha zaman vermemize izin verecek. Küçük ama çok tutkulu bir ekibiz, harika bir masa oturumunda deneyimleyeceğiniz türden kişisel hikaye anlatımına rakip olan sürükleyici bir deneyim yaratmaya hevesliyiz. Krediler durduktan çok sonra sizi sorularla baş başa bırakan bir soru (ama geri dönüp işlerin nasıl farklı olabileceğini görmek için bir neden).

Vampire: The Masquerade – Swansong 19 Mayıs 2022'de çıkacak.

Sizinle daha fazlasını paylaşmak için sabırsızlanıyoruz, bu yüzden bizi izlemeye devam edin. Sabrınız ve tüm desteğiniz için çok teşekkür ederim.” 

Oyun piyasaya sürüldüğünde,PC ( Epic Games Store ), Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, PlayStation 4 ve PlayStation 5 için oynanılabilir olacak.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Half-Life 3: Valve Yapımına Hala Başlamadı

UYGUN FİYATLI KODLAR ve DAHA FAZLASI İÇİN BURADAN SİTEMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

Square Enix ve Team Ninja Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin'i Duyurdu
Square Enix ve Team Ninja Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin'i Duyurdu

Stranger Of Paradise: Final Fantasy Origin , Windows PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series X|S için 2022'de piyasaya sürmeyi amaçlıyor.