Vampire The Masquerade – Swansong'un Yeni Fragmanı Yayınlandı

Vampire The Masquerade – Swansong'un Yeni Fragmanı Yayınlandı

Dünyanın en popüler vampir oyunu ve frp sistemi olan Vampire The Masquerade'in yeni oyunu Swansong'un yeni fragmanı yayınlandı.

NPC'lerle diyaloglar Bloodlines'ı aratmıyor

Dünyanın en popüler vampir oyunu ve frp sistemi olan Vampire The Masquerade'in yeni oyunu Swansong'un yeni fragmanı yayınlandı. Klasik bir RPG oyunu olarak satışa çıkacak oyun için heyecan sürerken, çok büyük bir hikaye bizleri bekliyor.

World of Darkness evreninin en popüler parçası olan Vampire The Masquerade'in yeni oyunu Bloodlines 2'den tamamen ayrı bir yapım. Bununla beraber bu klasik RPG'de klasik WOD evrenin de görmeye alışık olduğumuz her şey yer alıyor.

Vampire the Masquerade severler için muhtazam bir haber olduğunu söylemeden edemeyeceğiz. Bulamaca temelli bir RPG deneyimi yaşayacağınız oyunda, keşif ve bulmacalar çözeceksiniz. Bununla beraber WOD serisinde görmeye alışkın olduğumuz hacking, street wise vb. yetenekler oyunda yer alacak.

NPC'lerle diyaloglar Bloodlines'ı aratmıyor

Vampire The Masquerade'in en güzel yanlarından biri NPC'lerle yarattığınız diyaloglardı. Özellikle Malkavian ırkından vampirlerle oynarken oldukça eğleniyorduk. Bununla beraber Swansong'da bu keyfi köküne kadar yaşayacaksınız.

Vampire the Masquerade Swansong'da merit ve flaw da seçebileceksiniz. Oyunun tamamen yepyeni bir yapısı olduğunu söylemek lazım bununla beraber de eski VTM yapısının da tamamı korunmuş. WOD evreninde FRP oynamayı seviyorsanız Swansong sizi çok mutlu edecek.

 

Epic Games'in Ücretsiz Verdiği 2 Yeni Oyun Açıklandı!
Epic Games'in Ücretsiz Verdiği 2 Yeni Oyun Açıklandı!

Epic Games bir süredir olduğu gibi oyuncuları mutlu ederek ücretsiz oyunlar vermeye devam ediyor. Epic Games'in bu hafta ücretsiz verdiği oyunlar ise; Alba