Warzone 2.0, 1.15 Yama Notları (2. Sezon)

Warzone 2.0, 1.15 Yama Notları (2. Sezon)

Call of Duty: Warzone 2'nin yeni sezonu, 2. Sezonun çıkışı birlikte gelen her değişikliğin ayrıntılarını veren resmi yama notlarıyla bugün başlıyor.

Call of Duty: Warzone 2'nin yeni sezonu, 2. Sezonun çıkışı birlikte gelen her değişikliğin ayrıntılarını veren resmi yama notlarıyla bugün başlıyor.

2. Sezonun çıkışıyla birlikte çok sayıda silah ayarlaması, yeni özellik, değişiklik, mod ve daha fazlası gelecek. Ancak, Warzone 2.0'a gelen tartışmasız en büyük eklemelerden biri, yepyeni diriliş haritası Ashika Adası. High Moon Studios tarafından yaratılan Ashika Island, "APAC (Asya Pasifik) bölgesinde bir yerde, açıklanmayan bir yerde bulunan küçük bir takımadanın parçası."

2. Sezon ile Warzone 2.0'a gelen tüm yeni özellikleri ve değişiklikleri öğrenmek isterseniz, aşağıdaki resmi yama notlarına göz atabilirsiniz. Aşağıdaki detayların sadece Warzone 2.0 için olduğunu belirtmekte fayda var, Modern Warfare 2 Sezon 2 yama notlarına buradan göz atabilirsiniz.

 

The Finals, 10M Oyuncu Barajını Geçti!
The Finals, 10M Oyuncu Barajını Geçti!

The Game Awards etkinliğinde çat diye çıkış yapan The Finals, toplamda 10 milyondan fazla oyuncuya ulaştıklarını belirtti.