Yeni Korku Oyunu Yolda: Blacktail

Yeni Korku Oyunu Yolda: Blacktail

Tüyler ürperten garip hikayesiyle Blacktail korku yapımı çıkış tarihini bekliyor.

Tüyler ürperten garip hikayesiyle Blacktail korku yapımı çıkış tarihini bekliyor.

Blacktail, efsanevi Baba Yaga'ya dayanan yeni bir birinci şahıs macera oyunu gibi duruyor ve ayırca, PC'ye ve yeni nesil konsollara gelecek.

IGN'nin Summer of Gaming vitrini sırasında ortaya çıkan Blacktail, cadı ve dışlanmış olarak damgalanan genç bir Baba Yaga'yı canlandırıyor. Ortaya çıkan fragmanı, bir hikaye kitabı anlatımıyla açmışlar. Genel olarak ise okçulukla alakalı bir birinci şahış oyunu gibi durmakta.

Baba Yaga, genellikle ormanlarda yaşayan ve yoldan geçenlere yardım edebilen veya onlara saldırabilen iğrenç yaşlı bir kadın olarak tanımlanan Slav folklorunun bir yaratığıdır - basit bir ifadeyle kararsız bir cadıdır diyebiliriz.

Blacktail geliştiricisi The Parasight, asıl amacının "halk ve peri masallarına dayalı oyunlar yaratmak, onlara modern bir dokunuş vermek ve klişelerin ötesine geçmek" olduğunu söylüyor ve Blacktail'de tasvir edilen Baba Yaga kesinlikle bu tasarıya uyuyor.

İlginç bir şekilde şu ayrıntı vermeden de geçmeyelim, Parasight kısmen Layers of Fear, Layers of Fear 2, Blair Witch, Observer ve The Medium gibi korku oyunlarının eski geliştiricileri tarafından kuruldu.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Sifu’dan Yeni Oyun Fragmanı Geldi: John Wick’e Yakışır Bir Dövüş Mekaniği

UYGUN FİYATLI KODLAR ve DAHA FAZLASI İÇİN BURADAN SİTEMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.

Epic Games'te Haftanın Ücretsiz Oyunları! (5- 12 Ocak)
Epic Games'te Haftanın Ücretsiz Oyunları! (5- 12 Ocak)

Epic Games'in bu hafta verdiği ücretsiz oyunlar açıklandı! 5 Ocak - 12 Ocak 2023 Kerbal Space Program ve Shadow Tactics