Yeni Street Fighter Oyunu Yolda Olabilir, Capcom Söylentiler Hakkında Konuştu

Yeni Street Fighter Oyunu Yolda Olabilir, Capcom Söylentiler Hakkında Konuştu

Capcom, bugün Street Fighter V sonbahar canlı yayınında teyit edilen ve 2022 için gelecek olan yeni Street Fighter oyunuyla alakalı konuştu.

Capcom, bugün Street Fighter V sonbahar canlı yayınında teyit edilen ve 2022 için gelecek olan yeni Street Fighter oyunuyla alakalı konuştu.

2022’de yeni bir Street Fighter oyununun geleceğini ise Street Fighter V (5)’in direktörü Takayuki Nakayama ve yapımcısı Shuhei Matsumodo açıkladı.

Nakayama , "Bizim için Street Fighter V zirveleri ve vadileri olan bir projeydi, ancak hayranlarımız sayesinde hedeflediğimiz şeyi başardık" dedi. "Geliştirme ekibi olarak bizler, bu deneyimi bir sonraki projeye geçmek için bir sıçrama tahtası olarak kullanacağız!" diye ekledi.

11 (17)  Matsumoto daha sonra araya girdi, “Bu, Street Fighter V için bu dijital lansmanın sonu olsa da, bu bir 'elveda'dan ziyade bir 'yakında görüşürüz'. Gelecek yıl size daha fazla bilgi vermeyi dört gözle bekliyoruz!” diye devam etti.

1 (22)

Daha önce, Capcom'dan bir fidye yazılımı sızıntısı , Street Fighter VI'nın varlığı da dahil olmak üzere, yakında duyurulmamış bir dizi oyun hakkında bize bilgiler vermişti.

Street Fighter V sadece PC ve ps4 için çıkmıştı. Söylentiter ise yeni Street Fighter oyununun PC, Xbox One, Xbox Series X|S. PlayStation 4, ve PlayStation 5’e geleceği yönünde. Ancak henüz belirli bir bilgi yok.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Martha Is Dead Şubat 2022’ye Ertelendi

UYGUN FİYATLI KODLAR ve DAHA FAZLASI İÇİN BURADAN SİTEMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.

Life is Strange: Remastered Koleksiyonu 2022’ye Ertelendi
Life is Strange: Remastered Koleksiyonu 2022’ye Ertelendi

Life is Strange: True Colors ve Deck Nine'daki ekip, Alex'in hikayesi ve Steph Gingrich'in oynadığı Wavelengths DLC'si üzerinde çalışırken, stüdyo Life is Strange: Remastered için bir gecikme olacağını duyurdu.