Yeni Valheim Videosu Gelecek Değişiklikleri Gösterdi

Yeni Valheim Videosu Gelecek Değişiklikleri Gösterdi

Heart and Home güncellemesi ile brilikte, engelleme artık dayanıklılığınız değil sağlığınız tarafından belirlenecek.

Heart and Home güncellemesi ile brilikte, engelleme artık dayanıklılığınız değil sağlığınız tarafından belirlenecek.

Valheim'ın geliştiricisi Iron Gate Studios, önümüzdeki aylarda gelmesi planlanan Hearth ve Home güncellemesi hakkında bilgi paylaşımı en düşük düzeyde tutmaya devam ederek biz oyuncuları iyice meraklandırmaya devam ediyor. Bu gerçekten kötü bir şey değil tabii ki—stüdyo, yolda olan bazı değişiklikler hakkında videolar paylaşıyor ve şu ana kadar paylaşılanlar kısa olsa da oldukça ilginç.

Geçen hafta güncellemede Valheim'ın yemeğinin nasıl değişeceğini öğrenmiştik . Heart and Home’da, bazı yiyecekler çoğunlukla sağlığınızı artıracak ve diğerleri, (şimdi olduğu gibi) her ikisini de iyileştirecek dengeli öğünlerle birlikte öncelikle dayanıklılığınızı artıracak. Bu hafta, savaş söz konusu olduğunda; sağlığın ve dayanıklılığın nasıl değişeceğini açıklayan başka bir kısa video ortaya çıktı.

Video bir dakikadan kısa, ama işte bize söylediği şey şu, dayanıklılık ne kadar saldırabileceğinizi ve hasar verebileceğinizi belirlemekten sorumlu olmaya devam edecek, ancak blokların etkinliği artık dayanıklılığınızdan ziyade maksimum sağlığınıza bağlı olacak. Kalkanınızla canavarları uzak tutmak ister misiniz? O zaman önceden sağlık odaklı yiyecekler yemeniz gerekecek!

Videoda bahsedilmeyen önemli bir şey de savuşturma yani parry, bu aslında saldırıyı tam olduğu anda engellemektir. Rakipleri şaşırtmak için oldukça etkili ve kullanışlı bir yöntem, size karşı saldırı için güzel bir pencere sunuyor. Parry, bir engelleme biçimi olduğundan, maksimum sağlığa da dayandığını varsayıyorum, ancak videoda açıkça belirtilmemiş.

Parry ve sendeletmekten bahsetmişken, kullanıcı arayüzünüze bir sendeleme ölçer eklenecek. Bu ölçek dolduğunda, bir düşman saldırısının sizi şaşırtacağı/sendeleteceği anlamına gelecek.

Bakalım daha ne gibi güncellemeler gelecek? :) Takipte kalın.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Stranger Things Kasım Ayında Dead By Daylight’tan Ayrılıyor!

UYGUN FİYATLI KODLAR ve DAHA FAZLASI İÇİN BURADAN SİTEMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.

High on Life, Game Pass İçin En İyi Çıkış Yapan Oyun Oldu!
High on Life, Game Pass İçin En İyi Çıkış Yapan Oyun Oldu!

Microsoft'a göre, Squanch Games'in absürt komedi bilimkurgu shooter oyunu High On Life, şu anda yalnızca Game Pass'teki en popüler