Yeni Yayınlanan Mass Effect 4 Görüntüsü, Geth Irkının Dönüşünü mü Gösteriyor?

Yeni Yayınlanan Mass Effect 4 Görüntüsü, Geth Irkının Dönüşünü mü Gösteriyor?

Bioware , yeni Mass Effect oyunu (bazıları Mass Effect 4 olarak adlandırıyor) için yeni bir teaser görüntüsü yayınladı, görüntülerin Geth'in geri dönüşüne işaret ettiği düşünülüyor.

Bioware , yeni Mass Effect oyunu (bazıları Mass Effect 4 olarak adlandırıyor) için  yeni bir teaser görüntüsü yayınladı, görüntülerin Geth'in geri dönüşüne işaret ettiği düşünülüyor.

FDn3WbTWYAASaj_

Mass Effect Üçlemesinde Geth ırkı, Quarians’ların robotic hizmetlileriydi. Ancak zamanda sinir ağları ile beraber yeni duyu ve duygular kazanıp, köleleri oldukları efendilerine isyan etmişlerdi.

Yeni teaser görselinde oldukça açık bir ipucu var; kraterin kendisi bir Geth şeklinde! Irkın en bilinen özelliği olan büyük bir tekil ışık “göze” ve kalın tüp benzeri bir kafaya sahip olması onu Geth ırkına çok benzediğini gösteriyor. Twitter hesaplarından insanlar birçok fikir üretirken, oyunun RESMİ twitter hesabından fanlara karşı “dedektiflik yapmayın” uyarısı geldi. Bu da fanların bazı teorilerinin gerçek olabileceğini gösterir nitelikteydi.

Geminin yakınında üç insansı ve bir Krogan olabilecek ırkı, bir Geth'in gövdesi gibi görünen bir şeye doğru yürüyor gibi görüyoruz.

Acaba hikaye, bu üçlemenin geçtiği ve olayların meydana geldiği bir evrenden çok daha uzak bir evrende mi meydana gelecek? Oyun hangi zamanda geçiyor olacak? Eğer üçlemeden önceki zamanda geçiyorsa, tek bir son mu olacak yoksa oyuncular seçim yapabilecekler mi?

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition Resmi Fragmanı Yayınlandı

UYGUN FİYATLI KODLAR ve DAHA FAZLASI İÇİN BURADAN SİTEMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.

VCT Takım Kapsülleri Valorant'a Geliyor!
VCT Takım Kapsülleri Valorant'a Geliyor!

Gelen haberlere göre Valorant VCT takımlarına özel kapsüller 15 Şubat'ta oyuna eklenecek.