Yönetmen Hidetaka Miyazaki, Elden Ring Detaylarını Açıkladı

Yönetmen Hidetaka Miyazaki, Elden Ring Detaylarını Açıkladı

FromSoftware başkanı Hidetaka Miyazaki'den daha fazla Elden Ring detayı ortaya çıktı. Oyuncular isterlerse bazı alanlarda gizlice girmeyi seçebilecekler.

FromSoftware başkanı Hidetaka Miyazaki'den daha fazla Elden Ring detayı ortaya çıktı. Oyuncular isterlerse bazı alanlarda gizlice girmeyi seçebilecekler.

 

IGN ile konuşan Miyazaki, geçen hafta Summer Game Fest sırasında ortaya çıktığını gördüğümüz Elden Ring fragmanının bazı bölümleri için bazı alıntılar paylaştı . Ek olarak, bir Famitsu röportajında bazı ayrıntıları paylaştı ve oyuncuların gelecek yıl piyasaya çıktığında neler görmeyi bekleyebileceklerini açıkladı.

IGN'ye verdiği demeçte, her bölgenin kendi zindanında "kendi aralarındaki topraklara bağlı" olduğu bildirildi. Famitsu röportajında, bu "büyük ölçekli üç boyutlu" zindanları "Legacy (Miras)" olarak adlandırıyor, ancak orta ve küçük ölçekli zindanlar, kaleler, yeraltı mezarları, mağaralar ve keşfedilecek tüneller olduğunu da ortaya koyuyor.

Miyazaki ayrıca yerinde bir hızlı seyahat sistemi olduğunu doğruladı, ancak tercihi oyuncuların haritayı keşfetmesine bıraktığını söyledi.

Oyuncuları özgürlüklerine sahip olmaya teşvik eden Elden Ring ile dünyadaki karşılaşmalara farklı şekillerde yaklaşılabilir. Gizlilik, görünüşe göre yeterince sinsi iseniz belirli alanları atlamanıza veya bir alanı gözlemlemek için bir bakış açısı olabilecek bir noktaya ulaşmanıza izin veren bir seçenek olacak.

Oyuncular, Dark Souls oyunlarında olduğu gibi Elden Ring'de savaşa yardım etmek için ruhları çağırmaya devam edebilecekler, ancak aradaki fark, düşman karakterlerin de müttefik olarak çağrılabilmesidir. Miyazaki, IGN'ye, kooperatif oyununu etkinleştirmek için çevrimiçi çağrılar olacağını söyledi.

Miyazaki, "Oyuncunun kendi başına bir şeyler keşfetmesini ve hem aksiyon hem de anlatı açısından dünyayı keşfetmenin keyfini çıkarma duygusunu korumak istiyoruz," dedi ve "Oyuncuyu hiçbir şeyi zorlamak istemiyoruz." dedi.

Elden Ring'in oyuncuların görünüşlerini kişiselleştirmelerine ve silahlarını, zırhlarını, becerilerini ve sihrini seçmekte özgür olmalarını sağlayacak bir karakter yaratıcısına sahip olacağını doğruladı. Ayrıca, oyunun keşfedilecek birden fazla sonu olacağını ve dünyada sınırlı sayıda boss olsa da, mağlup edilmelerinin tamamen oyuncuya bağlı olduğunu açıkladı.

Ayrıca Miyazaki zorluktan da bahsetti ve Elden Ring'in zorluğunun Sekiro: Shadows Die Twice ve Bloodbourne'dan daha düşük olduğuna inandığını söylüyor. Peki biz buna inanmalı mıyız? :) Göreceğiz!

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Elden Ring Oynanışı Ne Kadar Uzun Olacak?

UYGUN FİYATLI KODLAR ve DAHA FAZLASI İÇİN BURADAN SİTEMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.

League of Legends: Top Lane Taktikleri ve Karşılaşmalar
League of Legends: Top Lane Taktikleri ve Karşılaşmalar

League of Legends'da Top Lane'de nasıl başarılı olunur?