League of Legends 13.8 Yama Notları

League of Legends 13.8 Yama Notları

Vaziyet alın çünkü Sezon Ortası turnuvasının yamasının zamanı geldi! 2 Mayıs'tan itibaren dünyanın dört bölümünden gelen üç takım MSI Şampiyonu

Vaziyet alın çünkü Sezon Ortası turnuvasının yamasının zamanı geldi!

2 Mayıs'tan itibaren dünyanın dört bölümünden gelen üç takım MSI Şampiyonu Şampiyonu'nu kazanmak için 13.8 Yaması'nda oynanacak Sezon Ortası Turnuvası'nda kıyasıya mücadele edecek. Takvimlerinizi düğümlerini unutmayın! Ayrıca turnuva formatında ürettiğimiz yeniliklerle rekabetin dozunu arttırıyoruz, o nedenle büyük heyecana hazır olun. Bilgileri kaçırırsanız yeni MSI formatı hakkında Yazılım ayrıntılı bilgileri buradan (İngilizce) ulaşabilirsiniz.

Bu yamada MSI için profesyonel düzeydeki şampiyon çeşitliliğini arttırmaya odaklanıyoruz. Bu doğrultuda hem Ezreal, Leona ve Lillia gibi olması gerekenler düşük şampiyonlara bir dizi getiriyor hem de Jarvan IV, Malphite ve Rakan gibi fazla güçlü şampiyonları yıkıyoruz. Ama durun, daha bitmedi! 13.8'de ayrıca iddialara yönelik yaşam kalitesi duruşları yapıyor, yeni gecegetiren - Şafakgetiren kıyafetlerini elinde bulunduran ve oyuncularla karşılaşma geçmişinizden değerlendirmelerinize imkan sağlayan yeni bir özelliği devreye sokuyoruz.

"TFT yama notlarına bakmıştım ama yanlış gelmişim herhalde," diyorsanız aradığınız yama notlarına buradan ulaşabilirsiniz!

Yama notlarının devamını linke tıklayarak okuyabilirsiniz.


Blasphemous 2 Duyuruldu!
Blasphemous 2 Duyuruldu!

Team17 ve geliştirici The Game Kitchen, devam oyunu Blasphemous 2'yi resmen yaptıklarını ve bu yılın sonlarında geleceğini açıkladı.