League of Legends'a Yeni Gelecek Olan Prestij Kostümünden Detaylar Geldi!

League of Legends'a Yeni Gelecek Olan Prestij Kostümünden Detaylar Geldi!

League of Legends'ın Arş Hükümdarı kostümlerinin tanıtmasının üzerinden bir hafta geçti. Herkes Prestij Arş Hükümdarı Kayle'ı nasıl alacağını merak ederken yeni bir sızıntı geldi. Gelen bu sızıntılara göre League of Legends'ın bir sonraki yaması olan 14.8 oyuna bir Arş Hükümdarı bileti eklenecek. Bu bilet ile beraber jeton kasıp, direkt Kayle kostümünü alabileceğiz.

Sızan Bilet Paketleri:

Arş Hükümdarı Kayle'ı Nasıl Alacağımız Belli Oldu!

League of Legends'ın Arş Hükümdarı kostümlerinin tanıtmasının üzerinden bir hafta geçti. Herkes Prestij Arş Hükümdarı Kayle'ı nasıl alacağını merak ederken yeni bir sızıntı geldi.

Gelen bu sızıntılara göre League of Legends'ın bir sonraki yaması olan 14.8 oyuna bir Arş Hükümdarı bileti eklenecek. Bu bilet ile beraber jeton kasıp, direkt Kayle kostümünü alabileceğiz.

Her bilette olduğu gibi yine fiyatı 1650 RP olacaktır, siz de eğer RP kodlarınızı hızlı ve güvenli almak istiyorsanız Dijipin'i tercih etmeyi unutmayın!

League of Legends'a Yeni Gelecek Olan Prestij Kostümünden Detaylar Geldi!Sızan Bilet Paketleri:

14.8 yamasında gelecek bilet paketleri sızdı! Bu bilgilere göre Kayle kostümünün dahil olduğu bilet paketleri de oyuna eklenecek. Bu sayede Arş Hükümdarı Kayle'ı 350 RP daha ucuza alabileceksiniz.

League of Legends'a Yeni Gelecek Olan Prestij Kostümünden Detaylar Geldi!League of Legends'a Yeni Gelecek Olan Prestij Kostümünden Detaylar Geldi!

Thirsty Suitors: Ailenizi Hayal Kırıklığına Uğratın
Thirsty Suitors: Ailenizi Hayal Kırıklığına Uğratın

Yayıncı Annapurna Interactive ve geliştirici Outerloop Games, PC için yeni hikaye odaklı macera oyunu Thirsty Suitors'ı duyurdu!