Abu Dabi'de Espor Adası İnşa Ediliyor

Abu Dabi'de Espor Adası İnşa Ediliyor

Abu Dabi, dünyanın ilk Espor Adasının inşa edilmesiyle Espor arenasının merkez üssü olmaya hazırlanıyor.

280 Milyonluk Espor Adası!

Abu Dabi, dünyanın ilk Espor Adasının inşa edilmesiyle Espor arenasının merkez üssü olmaya hazırlanıyor. Bu iddialı proje, uluslararası bir eSpor kulüpleri ağı olan True Gamers tarafından yönetiliyor ve tamamlandığında 1 milyar dolar nihai değere ulaşması bekleniyor. Proje, Al Raha Creek’de, Al Seef’in yanındaki Hope Adası’nda bulunacak ve 280 milyon doların üzerinde bir maliyetle gerçekleştirilecek. eSports Island, yenilik, rekabet ve topluluk için bir alan yaratma vizyonuyla, oyun tutkunlarının hayallerini gerçekleştirmelerine güç vermek amacıyla tasarlanıyor. Adada, GG Bootcamp adlı hardcore oyuncular için turnuvalara hazırlık yapabilecekleri bir alan olacak. Ayrıca, GG Resort adlı lüks bir otel de yüksek performanslı bilgisayarlarla donatılmış 200 lüks odasıyla burada yer alacak.

Espor'a yapılan yatırımların ve ödülleri büyümesini görmek bizi her zaman çok mutlu ediyor. 280 milyonluk adada yapılacak olan bir LoL veya Valorant turnuvasının ödül havuzunun ne kadar olacağını da çok merak ettik.

Bu konuda yeni bilgiler geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Abu Dabi'de Espor Adası İnşa Ediliyor

EA Sports Yeni Logosunu Yayınladı
EA Sports Yeni Logosunu Yayınladı

EA, yeni FIFA olacak olan EA Sports FC'nin logosunu açıkladı ve oyunla ilgili ilk birkaç ayrıntıyı paylaştı. Temmuz ayında daha fazla ayrıntı verilecek