Amazon Game Studios'tan yeni bir MMO: Lost Ark

Amazon Game Studios'tan yeni bir MMO: Lost Ark

Bu sonbaharda çıkması bekleniyor. Lost Ark, Amazon Game Studios aracılığıyla Batı'ya giden bir Kore MMO'su

Bu sonbaharda çıkması bekleniyor.

Lost Ark, Amazon Game Studios aracılığıyla Batı'ya giden bir Kore MMO'su. Lost Ark'ın western sürümü, bu yılki E3 2021'deki Summer Game Fest sırasında duyuruldu . Amazon Game Studios aracılığıyla yeni oyun, oyuncuların ücretsiz olarak oynayabileceği 2021 Sonbaharında piyasaya sürülmesi planlanan baştan aşağıya bir MMO RPG'sidir.

Gösteri, sinematik ve oynanabilirliğin bir karışımını içeriyordu ve Diablo ile bazı benzerlikler taşıyor gibi görünüyor . Oyuncular, Lost Ark'tan büyük canavarlara karşı savaşırken kılıçlar ve silahlar içeren karanlık bir fantezi hikayesine katılabilecekler. Kesinlikle bir ejderha da dahil olmak üzere büyük miktarda hasar veren birçok yaratık içeriyor gibi görünüyor.

 

Lost Ark, öğrenmesi kolay özellikler ve alıp oynat eylemi vaat ediyor. Oyuncuların karakterlerinin yeteneklerini ve ARPG tarzı savaşta nasıl savaşacaklarını tanımlayabilmeleri için üç kademeli özelleştirmeye sahip bir Tripod sistemi var. Ayrıca, öğrenilecek savaş dışı beceriler, yapılacak zanaat, katılmak için loncalar ve sosyal sistemler gibi bir dizi ek dünya içeriğini de içeriyor gibi görünüyor.

11-16 Haziran tarihleri ​​arasında bir Kapalı Teknik Alfa Testi gerçekleşecek. Tek yapmanız gereken buradan üye olmak. İlk oyuncu dalgası 11 Haziran'da davet edilecek.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Dark Pictures Anthology: House of Ashes Çıkış Tarihi Ekim Olarak Belirlendi

UYGUN FİYATLI KODLAR ve DAHA FAZLASI İÇİN BURADAN SİTEMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.

E3 Oyun Fuarı İptal Edildi!
E3 Oyun Fuarı İptal Edildi!

E3 2023 iptal edildi. Haber, organizatörler ReedPop ve ESA'nın sektördeki oyun yayıncılarından doğru miktarda desteği bulamadıklarını paylaştılar.