Apex Legends Mobile Bu Yaz Yayınlanıyor

Apex Legends Mobile Bu Yaz Yayınlanıyor

Popüler oyunlar içinde yer alan Apex Legends Mobile için ön kayıtlar başladı. Respawn Entertainment tarafından yapılan açıklamaya göre, dünyanın en popüler battle royale oyunları arasında yer alan Apex Legends Mobile bu yaz Android ve iOS platformlarda yayınlanacak.

Apex Legends Mobile'a ön kayıt nasıl yaptırabilirim?

Popüler oyunlar içinde yer alan Apex Legends Mobile için ön kayıtlar başladı. Respawn Entertainment tarafından yapılan açıklamaya göre, dünyanın en popüler battle royale oyunları arasında yer alan Apex Legends Mobile bu yaz Android ve iOS platformlarda yayınlanacak.

 

Özellikle PubG Mobile'ı tahtından indirebilecek oyunun, ön kayıtlarına ilgi çok büyük. Free Fire, Call of Duty: Mobile gibi rakiplerini de geride bırakacağı düşünülen Apex Legends Mobile için sizde yerinizi hemen ayırtabilirsiniz.

 

Apex Legends Mobile'a ön kayıt nasıl yaptırabilirim?

 

Apex Legends Mobile'e kayıt yaptırmak çok kolay. PC ve konsol sürümleri birbirinden tamamen ayrı olan Apex Legens bu konuda kullanıcılar için büyük kolaylık sağlamış durumda.

 

Apex Legends mobile ön kayıt linki için buraya tıklayabilirsiniz. Ön kayıt yaptırdıktan sonra sadece beta açılışını beklemeniz yeterli. Apex Legends'da aynı PubG Mobile gibi rakiplerinize karşı büyük bir savaş vereceksiniz.

 

Pasha Fencer Elmas Nedir ve Ne İçin Kullanılır?
Pasha Fencer Elmas Nedir ve Ne İçin Kullanılır?

Pasha Fencer Elmas nedir? Pasha Fencer Elmas ile ilgili tüm detaylar bu rehberimizde!