Call of Duty 2021 E3'te Olmayacak, Ancak Devasa Warzone Entegrasyonu Yolda

Call of Duty 2021 E3'te Olmayacak, Ancak Devasa Warzone Entegrasyonu Yolda

Raporlar, bu yıl bir WW2 Warzone entegrasyonunun geleceğini gösteriyor.

Raporlar, bu yıl bir WW2 Warzone entegrasyonunun geleceğini gösteriyor.

Call of Duty 2021'in Call of Duty: Vanguard adlı bir çalışma başlığına sahip olduğu ve 2017'den beri geliştirici Sledgehammer Games'ten görmediğimiz bir dönem olan 2. Dünya Savaşı sırasında geçtiği bildiriliyor. Treyarch tarafından geliştirilen Black Ops Cold War'dan farklı olarak Call of Duty 2021 ve Call of Duty: Warzone , iki oyunun entegrasyonunu kolaylaştıracak Modern Warfare motoru tarafından desteklenecek. VGC'ye göre bu, Vanguard'ın piyasaya sürülmesiyle aynı zamana denk gelecek "tamamen yeni bir Warzone haritası" da dahil olmak üzere, Warzone için büyük bir entegrasyon bekleniyor.

Haritanın 2. Dünya Savaşı'nın Pasifik tiyatrosunda geçeceği ve Warzone'un mevcut Verdansk haritasından daha büyük olacağı bildiriliyor. Devasa haritayı geçmenize yardımcı olacak yeni araçlar olacak, bu yüzden endişelenmeyin. Call of Duty 2021'in PS4 ve Xbox One için son nesil sürümünün ve PS5, Xbox Series X ve Xbox Series S için şu anki nesil sürümünün olduğu söyleniyor . Bu konuda henüz bir onay veya ikisinin nasıl yapılacağına dair herhangi bir ayrıntı yok.

Verdansk '84 haritası, Black Ops Cold War'un yayınlanmasından aylar sonra geldi ve silahları iki oyun arasında entegre etmenin zor olduğu kanıtlandı. Bu nedenle Warzone Sezon 4 , farklı silah metalarını birbirine yaklaştırmak amacıyla tüm Black Ops Soğuk Savaş silahlarını tamamen yeniden dengeleyecek şekilde ayarlamıştı.

Call of Duty 2021 bu yılki E3 festivallerinde yer almasa da, Black Ops Cold War ve Warzone sezon tanıtımı bu hafta başlayacak

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Naughty Dog Yeni Çok Oyunculu Bağımsız Bir Oyun Yapıyor

UYGUN FİYATLI KODLAR ve DAHA FAZLASI İÇİN BURADAN SİTEMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.

Valorant'ın Yeni Seti: Mutlak DORUK!
Valorant'ın Yeni Seti: Mutlak DORUK!

Valorant her zaman yaptığı büyük koleksiyondan önce gelecek ara seti paylaştı. Mutlak Doruk koleksiyonunun renk seçenekleri ve öldürme animasyonu yok fakat bence oyundaki özel sayılabilecek yakın dövüş silahlarından birine sahip