Dark Pictures Anthology: House of Ashes Çıkış Tarihi Ekim Olarak Belirlendi

Dark Pictures Anthology: House of Ashes Çıkış Tarihi Ekim Olarak Belirlendi

Ayrıca oyuncuları korkutacak dev bir yarasa canavarına da ilk defa tanık olduk.

 

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes çıkış tarihi açıklandı. Bugünkü Summer Game Fest Kickoff Live etkinliği sırasında yeni bir hikaye fragmanı yayınlandı ve 22 Ekim çıkış tarihinin yanı sıra hayatta kalmaya çalışacağınız kısır canavara ilk bakışımızı aldık.

Cadılar Bayramı için tam zamanında çıkış yapan The Dark Pictures Anthology: House of Ashes PS4, PS5 , Xbox One, Xbox Series X ve PC'ye geliyor. 

Yaratıklardan bahsetmişken, sonunda House of Ashes'taki derin, karmaşık bir mağaranın derinliklerinde gizlenen korkunç dev yarasa canavarını gördük. Önceki fragmanlarda, karakterlerin gözden kaçırıldığını veya canavar tarafından açıldığı düşünülen yaralardan acı çektiğini görmüştük, ancak bu, aslında bu şeyin iyi ve net bir görüntüsünü gördüğümüz ilk fragman. Ejderhaya benzer devasa kanatları ve dişler için pürüzlü pençeleri olan iri cüsseli bir yaratık. Kesinlikle karanlık, antik, lanetli, yeraltı mağarasında dolaşırken görmek isteyeceğiniz bir şey değil, ancak The Dark Pictures Anthology'nin bir sonraki girişinde karşılaşacağınız durum bu.

Yeni hikaye fragmanı, talihsiz ordu askerlerinin yaşamları için yeraltında nasıl savaştığını ortaya koyuyor. Bir yeraltı kimyasal silah tesisini ortaya çıkarmak için oraya gönderildiler, ancak görünmeyen bir güçle karşılıklı ateş açtıktan ve helikopterlerini düşürdükten sonra, zemindeki çatlaklardan düşüyorlar ve beklemedikleri bir şey keşfediyorlar.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Bloodhunt, Vampire: The Masquerade Evreninde Geçen Yeni Bir Battle Royale Oyunu Olacak

UYGUN FİYATLI KODLAR ve DAHA FAZLASI İÇİN BURADAN SİTEMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.

Ada Wong'un Resident Evil 4 Remake Seslendirmenine Kötü Eleştiri
Ada Wong'un Resident Evil 4 Remake Seslendirmenine Kötü Eleştiri

Resident Evil 4'ün yeniden yapımında ikonik Ada Wong karakterini seslendiren Lily Gao, performansı nedeniyle tacize maruz kalıyor