Diablo 2 Çıkış Tarihi Açıklandı: Eylül’de Geliyori

Diablo 2 Çıkış Tarihi Açıklandı: Eylül’de Geliyori

Büyük Xbox ve Bethesda E3 2021 vitrini sırasında Blizzard, Diablo 2 Resurrected'in 23 Eylül 2021'de Xbox One, Xbox Series X ve PC'ye geleceğini duyurmak için sanal sahneye çıktı.

Büyük Xbox ve Bethesda E3 2021 vitrini sırasında Blizzard, Diablo 2 Resurrected'in 23 Eylül 2021'de Xbox One, Xbox Series X ve PC'ye geleceğini duyurmak için sanal sahneye çıktı. Diablo 2 temel oyununun yanı sıra bağımsız bir oyun boyutunda devasa bir genişleme olan Lord of Destruction’ı da duyurdu.

Diablo 2 Resurrected, oynadığınız her yerde tatmin edici olabilir, ancak hem Xbox Series X hem de PS5 için geliştirilmiş yükleme süreleri, görseller, yanıt verme ve 120FPS özelliklerine sahip olacak şekilde geliştiriliyor. Blizzard ayrıca yetenekli donanımlarda (yani PS5, Xbox Series X ve PC) oynamanın "4K'ya kadar çözünürlük" ve "tamamen yeniden düzenlenmiş 7.1 Dolby Surround ses" sağlayacağını söylüyor.

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Tuhaf Bir Bilim Kurgu ve Açık Dünya Oyunu Xbox Game Pass’e Geliyor: Atomic Heart

UYGUN FİYATLI KODLAR ve DAHA FAZLASI İÇİN BURADAN SİTEMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.

TFT'ye Eklenecek Yeni Minik Efsaneler!
TFT'ye Eklenecek Yeni Minik Efsaneler!

Yeni sezonla beraber TFT Set 10'nun ikinci kısmı başlıyor. Yeni kısımla beraber yeni bir savaş bileti ve minik efsaneler oyuna eklenecek.