Diablo IV Açık Beta'sı Mart'ta Geliyor!

Diablo IV Açık Beta'sı Mart'ta Geliyor!

Geliştirici Cumartesi günü yaptığı açıklamada, Blizzard'ın Mart ayında Diablo 4 için bir oynanabilir açık beta testi düzenleyeceğini ve

Geliştirici Cumartesi günü yaptığı açıklamada, Blizzard'ın Mart ayında Diablo 4 için bir oynanabilir açık beta testi düzenleyeceğini ve aksiyon rol yapma oyunuyla beta testi deneyimin tüm platformlarda kullanılabileceğini doğruladı.

Diablo 4 ön siparişi veren oyuncular, 17-19 Mart tarihlerinde açık betaya erken erişim elde edecek ve beta, 24-26 Mart tarihlerinde herkesin kullanımına sunulacak. Açık beta ve erken erişim hafta sonları PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC, Xbox One ve Xbox Series X'te mevcut olacak. Katılımcıların beta kodlarını kullanabilmeleri için bir Battle.net hesabına ihtiyaçları olacak.

Diablo 4'ün açık betası, oyunun önsözünden ve ilk perdeden oluşacak. Oyuncular açılış bölgesi olan Fractured Peaks'i keşfedebilir ve karakterlerinin seviyesini 25'e kadar yükseltebilir. Beta, oyuncuların 1. Perde'nin hikayesinin ötesinde yan görevler üstlenmesine ve zindanları temizlemesine olanak tanıyacak. Diablo 4 oyun direktörü Joe Shely, IGN ile yaptığı bir röportajda, Beta'nın tam sürümde olmadığını söyledi.

Diablo 4'ün tam sürümü 6 Haziran'da geliyor.

Elden Ring Grafik Özellikleri Yayınlandı: Ray Tracing ve Fazlası
Elden Ring Grafik Özellikleri Yayınlandı: Ray Tracing ve Fazlası

Bandai Namco , Elden Ring'in grafik özelliklerini ve oyunun gelecekteki bir yama ile ışın izlemeyi yani rtx’I nasıl destekleyeceğini yayınladı.