Gta: Triology, Metacritic’te Tüm Zamanların En Düşük Kullanıcı Puanlarından Birini Aldı

Gta: Triology, Metacritic’te Tüm Zamanların En Düşük Kullanıcı Puanlarından Birini Aldı

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition , Metacritic'te kullanıcılar tarafından en düşük puanlı oyunlardan biri haline geldi.

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition , Metacritic'te kullanıcılar tarafından en düşük puanlı oyunlardan biri haline geldi.

11 (9)

Birden fazla platformda oyun, şu anda yaklaşık 7.000 incelemede 10 üzerinden 0,6'lık bir ortalama kullanıcı puanına sahip. En düşük puan Xbox One sürümünde 0.4 puan.

Eleştirmen puanları henüz resmi rakamlar için yeterli değil, ancak şu anda mevcut olan on puan arasında ortalama 100 üzerinden 53'e ulaşıyor.

Şu anda, PlayStation 5'teki oyun Metacritic'teki en düşük kullanıcı puanlı 10. oyundur (veya birden fazla platform göz ardı edildiğinde en düşük 6. oyun)

En düşük oyunlar ise:

FIFA 21 (PlayStation 4)

NBA 2K21  (PlayStation 4)

FIFA 20: Legacy Edition (Nintendo Switch)

ve Madden NFL 21  &  22  (PlayStation ve Xbox).

Üçüncü en düşük kullanıcı puanına sahip oyunlardan biri Warcraft III: Reforged; geçen yıl Ocak ayında piyasaya sürüldüğünde, o sırada Metacritic'te en düşük puan alan oyun olmuştu. 0.7 olan bu puan o zamandan beri 0.6'ya düştü.

Puanı Neden Düştü?

1 (2)

The Trilogy'nin kötü incelemelerinin nedeni  , orijinalden bir düşüş gibi görünen zayıf grafiklerden, çok sayıda hatadan, ikonik şarkıların oyundan kaldırılmasına kadar uzanıyor.

Unutmayalım ki Metacritic'in kullanıcı incelemelerinin, kullanıcının bir oyunu tamamlayıp tamamlamadığını veya oynayıp oynamadığını doğrulamadığına dikkat edilmeli. Örneğin, The Trilogy'nin  PC sürümü,  bu platformdan hemen çekilmesine rağmen PC için kullanıcı incelemelerine hala sahip.

Metacritic'in kullanıcı inceleme sistemine dikkat çeken bir diğer oyun da  The Last Of Us Part II oldu . Gözden geçirenler ve eleştirmenlerden gelen yüksek övgüye rağmen, ilk 24 saat içinde 16.000'den fazla kullanıcı incelemesinden 3,3'lük bir kullanıcı inceleme puanı almıştı.

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition , Windows PC ( Rockstar Games Launcher ), Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series X|S'de mevcut!

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Warframe’e Yeni Paket Geliyor: “The New War”, Aralık’ta Çıkıyor

UYGUN FİYATLI KODLAR ve DAHA FAZLASI İÇİN BURADAN SİTEMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.

League of Legends Support Şampiyonları ve Taktikleri
League of Legends Support Şampiyonları ve Taktikleri

League of Legends'daki Support karakterleri hangileridir? Zincirli Gardiyan Thresh'ten Lulu'ya tüm desteklerle ilgili bilgiler bu rehberimizde!