Pinokyo'yu Canlandıracağımız Souls-Like Tarzı Karanlık Oyun Geliyor

Pinokyo'yu Canlandıracağımız Souls-Like Tarzı Karanlık Oyun Geliyor

Çok şık, zarif ve bir o kadar da etkileyici bir fragman ile duyurulmuş lan Lies Of P, Neowiz ve Round8 stüdyosu tarafından yaratıldı.

Hikayesi Hakkında

Oyun İçeriği Hakkında

Çok şık, zarif ve bir o kadar da etkileyici bir fragman ile duyurulmuş lan Lies Of P, Neowiz ve Round8 stüdyosu tarafından yaratıldı. PlayStation 5, Pc ve Xbox Series X'e gelecek olan oyun; çok güçlü platformlar için hazırlanıyor.

Hikaye ve fazlasından önce kısaca bir fragmanına göz atalım:

Hikayesi Hakkında

Lies of P'e aslında insanlığın kaybolmuş olduğu bir Dünya'da Pinokyo olarak oynayacaksınız. Çevrenizdeki tüm şehir manzarası bir kabus olmuş durumda. Dünya'nın gizemlerini çözmek içinse Bay Geppetto'yu bulmamız gerekiyor. Disney'in yarattığı çizgi filmin ana senaryosu Carlo Vollodi'nin ünlü kaleminden alınmıştı, bu oyunun bu kalemle bir alakası bulunmamakta.

Lies of P'nin geliştirme direktörü Jiwon Choi, “Bir süredir Pinokyo'nun öyküsünü kendi tarzımızda yeniden anlatma fikri ile oynuyoruz. P'nin Yalanları aslında rüyalarımızın ve kabuslarımızın doruk noktası. Bildiğiniz bu klasik hikayenin daha önce hiç görmediğiniz bir versiyonu olacak bu oyun. Her zaman siyah beyaz olmayan dünya. Önümüzdeki aylarda size oyunun daha fazlasını göstermek için sabırsızlanıyoruz." şeklinde konuştu.

 

Oyun İçeriği Hakkında

Souls-lik olacak oyunda; karşınıza çıkacak gerçek anlamda korkunç rakiplerle mücadele edeceğiz gibi duruyor. Keşfedeceğimiz Dünya ise resmen yaşayan bir ölü şehri olan Belle Epoque Dönemi'nden ilham alınarak yapılmış bir yer olacak. Bu karanlık Dünya'yı keşfetmeye hazır mısınız?

Oyunda Pinokyo  olarak oynayacağımız için oyundaki temel kavramlardan birisi yalan söylemek olacaktır. Oyun boyunca söylediğiniz yalanlara bağlı olarak, hikayenizin bitişi farklı olacak.

Oyunun mekanikleri ve oynanışı hakkında henüz bir açıklama ya da fragman çıkömadığı için üstüne fazla konuşamıyoruz. Ancak oyunda silahlarımızın birbirleriyle birleştirerek yeni yaratıcı fikirler ortaya çıkartmakta oyunun bize sunacağı bir silah işçiliğiğ sistemi olacak.

Bu yalanlarla dolu karanlık dünya'ya hazır mısınız? Henüz tarihi kesinleşmese de bizi takipte kalın.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Çıktığı Gün Xbox Game Pass'e Gelecek: The Riftbreaker

UYGUN FİYATLI KODLAR ve DAHA FAZLASI İÇİN BURADAN SİTEMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.

Metin2’ye Yeni Başlayanlar İçin Kapsamlı Rehber
Metin2’ye Yeni Başlayanlar İçin Kapsamlı Rehber

Metin2'ye yeni başladığında nelere dikkat etmelisin? Savaşçı mı Sura mı sorusunu kendisine soruyorsan, bu yazımızda cevabını bulabilirsin!