Rockstar Games Başlatıcısı Çöktü, Yeni Çıkan GTA: Triology Oynanamıyor ve Satın Alınamıyor

Rockstar Games Başlatıcısı Çöktü, Yeni Çıkan GTA: Triology Oynanamıyor ve Satın Alınamıyor

Rockstar'ın Grand Theft Auto: Triology’si, Rockstar Games Launcher'ı kullanan Rockstar mağazası aracılığıyla PC'de satıma açılmıştı. Bu launcher Battle.net veya UPlay gibi bir masaüstü uygulaması temelinde.

11 (8)

Ne yazık ki, Grand Theft Auto: The Trilogy'nin dün piyasaya sürülmesinden kısa bir süre sonra, Rockstar Games Launcher’ı bozuldu ve 20 saatten fazla bir süredir kapatılmıştı. Rockstar, sosyal medya aracılığıyla "bakım için geçici olarak çevrimdışı" olacağına dair kısa bir açıklama yapmıştı. Birkaç saat önce Rockstar hesabı şunları ekledi: "Rockstar Games Launcher ve desteklenen oyunlar için hizmetleri geri yüklemeye devam ederken sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz."

1 (15)

Bunun GTA: The Trilogy'nin piyasaya sürülmesiyle birlikte olması gerçekten talihsiz bir durum oldu. Tüm başlatıcının kapalı olması, bunun Rockstar'ın oyunlarındaki oyuncuları da etkilediği anlamına geliyor. Tüm oyunlarını.

Ancak yeni güncelleme ile Rockstar Games Launcher, GTA Online ve Red Dead Online yedeklediğini, Ancak, GTA Üçlemesi’nin hala bakımda olduğunu dile getirdi.

İşte Rockstar'ın durum sayfasından yapılan resmi açıklama:

1tweet

"Rockstar Games Launcher artık çevrimiçi, ancak GTA: The Trilogy – The Definitive Edition, bu sürümlere istemeden dahil edilen dosyaları kaldırdığımız için oynatılamıyor veya satın alınamıyor. Kesinti için özür dileriz ve yakında doğru sürümlere sahip olmayı umuyoruz. "

Şimdilik bize beklemek kalıyor..

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Yeni Yayınlanan Mass Effect 4 Görüntüsü, Geth Irkının Dönüşünü mü Gösteriyor?

UYGUN FİYATLI KODLAR ve DAHA FAZLASI İÇİN BURADAN SİTEMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.

 

Xbox Game Pass'e Yeni Oyunlar Geliyor
Xbox Game Pass'e Yeni Oyunlar Geliyor

Microsoft yakın zamanda Final Fantasy X / X-2 HD Remaster , Red Dead Online ve daha fazla oyunun Mayıs 2021'de hem konsol hem de PC için Xbox Game Pass'e geleceğinin duyurusunu yaptı.