Spider-Man 2, 2023 Sonbaharında Geliyor!

Spider-Man 2, 2023 Sonbaharında Geliyor!

Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Insomniac Games, Marvel's Spider-Man 2'nin 2023 sonbaharında PlayStation 5 için çıkış

Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Insomniac Games, Marvel's Spider-Man 2'nin 2023 sonbaharında PlayStation 5 için çıkış yapacağını duyurdu.

“PlayStation Studios için güzel bir yıl oldu; Insomniac Games kreatif direktörü Bryan Intihar, PlayStation Blog'da Insomniac Games'te meslektaşlarımızın çalışmalarına hayran kaldık" dedi. "Başarılı bir 2022 için herkese tebrikler... ve önümüzdeki yıl, Marvel's Spider-Man 2'yi önümüzdeki sonbaharda gösterime girmeye hazır hale getirmeye devam ettiğimiz için çok heyecan verici."

Marvel's Spider-Man ve Marvel's Spider-Man: Miles Morales'teki olayların ardından Marvel's Spider-Man 2, serinin bir sonraki oyunu için Peter Parker ve Miles Morales'ten oluşan Spider-Man ikilisini geri getiriyor.

Aşağıdan oyunun duyurulan ilk fragmanını izleyebilirsiniz.

 

Free Fire’da Headshot Nasıl Atılır?
Free Fire’da Headshot Nasıl Atılır?

Free Fire'da kafadan vuruş (Headshot) nasıl atılır? Garena Free Fire'da kafadan vuruş yapmanın detayları bu rehberimizde!