Starfield Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Starfield Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Bethesda Softworks, The Elder Scrolls'un oynanışı ve yapısını temel alan, galaksiyi kapsayan devasa bir oyun olan bilim kurgu RPG'si Starfield

Bethesda Softworks, The Elder Scrolls'un oynanışı ve yapısını temel alan, galaksiyi kapsayan devasa bir oyun olan bilim kurgu RPG'si Starfield için yeni bir çıkış tarihi duyurdu. Starfield ilk olarak 2018'de duyurulmuştu ve 11 Kasım 2022'de piyasaya sürülecek. Bu tarih daha sonra 2023'ün ilk yarısına ertelendi. Starfield için yeni çıkış tarihi ise 6 Eylül.

Starfield, sessiz bir kahraman ve birinci şahıs dahil olmak üzere Bethesda'nın kendi Elder Scrolls'undan ilham alıyor. Ayrıca keşfedilecek 100'den fazla yıldız sistemi ve oyuncunun inceleyebileceği 1.000'den fazla gezegen var, bu da oyuna No Man's Sky veya Elite: Dangerous gibi oyunlara benzer devasa bir kapsam sağlıyor.

Oyun direktörü Todd Howard, çıkış tarihi duyuru videosunda "Kendimizi bu oyuna adadık ve ben bile bu kadar çok şey katabileceğimize şaşırıyorum" diyor.

11 Haziran'da, oyuncuların yolculuklarında karşılaşacakları dünya, hikaye ve karakterler hakkında daha fazla bilgi edinebilecekleri, oyun hakkında daha fazla bilgi veren bir Starfield Direct vitrini olacak. Howard, "Size daha göstermemiz gereken çok şey var" diyor. "Bu oyun, bizden bekleyeceğiniz özelliklerin çoğuna sahip, ancak aynı zamanda çok benzersiz bir deneyim."

Ghost of Tsushima Director’s Cut Fragmanı Yayınlandı
Ghost of Tsushima Director’s Cut Fragmanı Yayınlandı

Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Sucker Punch Productions, Ghost of Tsushima Director's Cut lansman fragmanını paylaştı .