Thirsty Suitors: Ailenizi Hayal Kırıklığına Uğratın

Thirsty Suitors: Ailenizi Hayal Kırıklığına Uğratın

Yayıncı Annapurna Interactive ve geliştirici Outerloop Games, PC için yeni hikaye odaklı macera oyunu Thirsty Suitors'ı duyurdu!

Yayıncı Annapurna Interactive ve geliştirici Outerloop Games, PC için yeni hikaye odaklı macera oyunu Thirsty Suitors'ı duyurdu!

Eski sevgililerinizle savaştığınız ve ebeveynlerinizi hayal kırıklığına uğrattığınız yeni anlatı macera oyunu Windows PC'ye ( Steam ‘e) geliyor, ancak şu anda onaylanan bir çıkış tarihi yok.

İşte bir tanıtım fragmanı:

Oyun Hakkında

Outerloop Games'ten kültür, ilişkiler, aile baskıları ve kendini ifade etme hakkında bir oyun olan Thirsty Suitors ile birlikte geliyor.

11 (23)

Jala, talepkar ebeveynleri ile baş edebilecek, eski sevgilileriyle barışabilecek ve bozulan arkadaşlıkları kız kardeşinin düğününe kadar düzeltebilecek mi? Ailenin korkunç ve yargılayıcı reisi Nani'nin yaklaşan ziyaretine hazır olacak mı?

Oyunun hikayesi boyunca Jala, sinematik, sıra tabanlı savaş sahnelerinde eski sevgilileriyle yüzleşecek.

Oyunun Özellikleri

111 (16)

Dövüş – Yükseltmeler, özel yetenekler ve güvenlik açıklarından yararlanmanızı sağlayan benzersiz bir ruh hali sistemi ile sıra tabanlı, üst düzey dövüş. Serseriler, rastgele talipler ve nihayetinde eski sevgilileriniz için mücadele edin.

Kaykay - Karmaşık hareketler, kombinasyonlar ve zorluklarla Timber Hills'de kayın, eziyet edin ve duvarda koşun. Kaykay punkları ve liderleri Soundie the Bear ile savaşırken Bearfoot Park'ın gizemlerini çözün.

Yemek Pişirme – Güney Asya esintili lezzetli yemeklerden oluşan zengin bir menüyü keşfederken annenizi etkilemeye ve aksiyon dolu yemek pişirme bölümleriyle ilişkinizi onarmaya çalışın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Syberia: The World Before 2022’ye Ertelendi

UYGUN FİYATLI KODLAR ve DAHA FAZLASI İÇİN BURADAN SİTEMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

Epic Games Yılbaşına Kadar Her Gün Ücretsiz Oyun Veriyor!
Epic Games Yılbaşına Kadar Her Gün Ücretsiz Oyun Veriyor!

Günlük ücretsiz oyunlar 5 Ocak'a kadar sürecek ve toplamda 15 adede kadar ücretsiz oyun verilecek. Epic Games Store yıllık tatil indirimini başlattı.