WILD RIFT 4.1 Yama Notları

WILD RIFT 4.1 Yama Notları

Kimyasal gücü serbest bırakın. 4.1 Yaması'na hoş geldiniz! Urgot yengeç yürüyüşüyle Vadi'ye giriş yapıyor! Herkesi kurtaracak ya da

Kimyasal gücü serbest bırakın. 4.1 Yaması'na hoş geldiniz! Urgot yengeç yürüyüşüyle Vadi'ye giriş yapıyor! Herkesi kurtaracak ya da her yeri yıkacak olan Süper Kahraman Vi uçarak Wild Rift Kartı'na geliyor! Tank rolü güncellemelerimizin devamı ve denge değişiklikleri de cabası!

Kimyasal gücü serbest bırakın. 4.1 Yaması'na hoş geldiniz!

Urgot'un da bu yamayla çatışmaya katılmasıyla birlikte Vadi'ye yengeç yürüyüşü yaparak giriyoruz! Ama dikkatli olun. Her ne kadar biraz yengece benzese de (Gözünüzü kısarak bakarsanız siz de bize hak vereceksiniz.) o kimyasal gücünü her an açığa çıkarmaya hazır olan yeşil bir ölüm makinesi.

Sakın korkmayın. Süper Kahraman Vi burada! Kimyasal güce ve yoluna çıkan tüm kötülere karşı savaşmanıza yardım edecek. Ayrıca bu yamayla seviye atlama sisteminin sınırını kaldırıyoruz. Böylece 40. seviyeye ulaştığınızda bir "prestij" seviyesi sistemi aktif olacak. İlave seviyeler profilinizde ve diğer görünür alanlarda sergileyebileceğiniz "yıldızlar" kazandıracak! Profilinizdeki yıldızları görmek için sabırsızlanıyoruz!

4.0 Yaması'nın başında Baron koridorundaki iriyarı dostlarımıza yönelik bazı değişiklikler yapıp onlar için yeni eşyalar eklemiştik. Bu yamada da kaldığımız yerden devam ederek tanklara dükkânda bulabilecekleri daha fazla eşya seçeneği sunuyor ve planlı denge değişiklikleri getiriyoruz!

Bunlar 4.1 Yaması'nda gelecek yeniliklerin sadece ufak bir kısmı. Sizi neler beklediğini öğrenmek için en yeni yama önizlemesi videomuza göz atın:

Yama notlarını okumaya devam etmek için buraya tıklayın.

Squad Busters Shelly Kostümü Nasıl Alınır?
Squad Busters Shelly Kostümü Nasıl Alınır?

Mobil oyun devi Supercell tarafından geliştirilen ve 29 Mayıs 2024'te global lansmanı yapacak olan Squad Busters tanıtımı için bir çok bedava ürün dağıtılıyor. Bunlardan biri de Squad Busters'a özel olacak olan Shelly kostümü oldu.