Witchercon Temmuz Ayında Başlıyor

Witchercon Temmuz Ayında Başlıyor

Netflix ve CD Projekt, oyunları ve dizileri kutlayan ortak bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor.

Netflix ve CD Projekt, oyunları ve dizileri kutlayan ortak bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor.

Aşağıdaki duyuruda görebileceğiniz gibi, Witchercon 9 Temmuz'da geliyor. Etkinlik önümüzdeki ayın başına yakın bir tarihte başladığında, hem Netflix hem de The Witcher üçlemesini geliştiren CD Projekt tarafından kutlanacak.

Witchercon etkinliği aslında iki gün boyunca devam edecek. İlk canlı yayının 9 Temmuz'da yaklaşık 10.00 PT/1 pm ET'de başlaması planlanırken, ikinci günün şenlikleri 10 Temmuz'da olacak ve 18.00 ET/21 pm ET civarında başlayacak. Bu nedenle, ikinci gün muhtemelen ilkinden biraz daha kısa olacak gibi görünüyor.

"Witchercon, The Witcher'ın küresel bir kutlamasıdır!" etkinliğin web sitesindeki resmi açıklamasında ise şunlar deniyor: "Bu dijital kongre hem Netflix hem de CD Projekt'in YouTube ve Twitch kanallarında yayınlanacak ve ortak yayın için mevcut olacak. Bildiğimiz kadarıyla bu, Netflix'in gerçekleştirdiği ilk canlı yayını olacak "

Witchercon'un resmi web sitesi ayrıca, hem video oyunu üçlemesinin hem de canlı aksiyon Netflix serisinin yaratılmasına sahne arkası bakışlar bekleyebileceğimizi ortaya koydu!

Ancak etkinlikten kesinlikle bekleyemeyeceğimiz şey, yepyeni bir Witcher video oyununun ortaya çıkması. Web sitesinin kendisi aslında bunu ana sayfanın alt kısmında çok açık bir şekilde belirtiyor, muhtemelen etkinliğin kendisini çevreleyen beklentileri yönetmek ve kimsenin fazla heyecanlanmasını önlemek için böye bir uyarı yapıldı.

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Xbox ve Bethesda E3 Sunumu 90 Dakika Olacak

UYGUN FİYATLI KODLAR ve DAHA FAZLASI İÇİN BURADAN SİTEMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.

Ghost of Tsushima Director's Cut PS4 ve PS5 için Duyuruldu!
Ghost of Tsushima Director's Cut PS4 ve PS5 için Duyuruldu!

Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Sucker Punch Productions, hem PS4 hem de PS5 için Ghost of Tsushima Director's Cut'ı duyurdu.