Xbox ve Bethesda E3 Sunumu 90 Dakika Olacak

Xbox ve Bethesda E3 Sunumu 90 Dakika Olacak

Neler Bekleniyor?

Xbox, 13 Haziran'da gerçekleşecek olan E3 2021 Xbox ve Bethesda Games Showcase'in resmi ayrıntılarını açıkladı , bu nedenle izleme açısından tam olarak ne bekleyeceğimizi biliyoruz. Etkinlik yaklaşık 90 dakika sürecek ve 1080p'de 60 fps'de yayınlanabilecek. 

Neler Bekleniyor?

Yaklaşık 90 dakika süren gösteri ile Xbox One, Xbox Series X ve Xbox Series S için bir dizi heyecan verici duyuru ve açıklama bekliyoruz . Ayrıca Xbox Game Pass , xCloud'a gelen yeni oyunları duymayı ve hatta stüdyonun bazı yeni satın almaları duyurma potansiyelini görmeyi bekliyoruz 

Oyunlar için Hellblade 2'den bir şeyler görme şansımız var ve belki de Arkane'nin rivayet edilen Omen projesine bir göz atma şansımız var.

E3 2021, Summer Games Fest'in dün başlamış olması ve beraberinde bir dizi duyuru getirmesiyle şimdi gerçekten şov tüm hızıyla ilerliyor. Bugün Koch Media'nın bir gösterimi olacak ve ardından 12 Haziran'da Ubisoft Forward ve Devolver Digital dahil olmak üzere daha fazla gösterimlerle devam edecek.

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Fallout 76'nın Battle Royale Modu Eylül Ayında Kapatılıyor

UYGUN FİYATLI KODLAR ve DAHA FAZLASI İÇİN BURADAN SİTEMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.

League of Legends 12.22 Yama Notları Belli Oldu!
League of Legends 12.22 Yama Notları Belli Oldu!

Yama notları sonunda geldi, hem de nasıl geldi... Bu yamada Kimya Ejderi itibarını toparlamaya çalışıyor ve yepyeni bir Kimya Vadisi sizi bekliyor.